BG

EN

ES

DE

FR

IT

RO

GR

TR

 

 

 

  

      Уважаеми клиенти,  

   В условията на динамично развиващия се глобален пазар използването на CAD/CAM системи в текстилното производство  става все по-необходимо. В отговор на новите стандарти за качество и организация на производството и постигане на  висока гъвкавост,   фирма SYSTEX има удоволствието да ви представи своите услуги със съвременните технологии за  конструиране на облекла.  

Чрез използването на CAD/CAM услугите се повишават и значително се улесняват възможностите ви да реализирате бързо и своевременно както вашите цели така и изискванията на партньорите ви за  внедряване в производство на нови модели облекла с голяма точност при минимални разходи.

Компютърното подреждане на маркерите допринася за високоефективно използване на материалите, което от своя страна намалява себестойността на вашите произвеждани продукти.   Спестявате средства в инвестирането в CAD/CAM системи и скъпи консумативи за тях. Чрез нашите услуги вие получавате работата на  професионалисти с голям опит и само  тогава, когато имате нужда.   

Високо ще оценим възможността за контакти с нас, за да  разберем по-добре изискванията на Вашата компания, както и възможността да дискутираме предоставянето на услуги пригодени изключително за вашите нужди.

 

С уважение:   Александър Тутев
(управител на Систекс и Ко ЕООД)

     

 

 

www.systex.bg All rights reserved! Contact Us:  office@systex.bg   phone: +359 64 970 155   fax: +359 64 970 375